Elektromos autó töltő

Ebben a kategóriában a Schneider Electric gyártó EVlink elektromos autó töltőállomásait találja több fajta kialakítással, felszerelési móddal. Az EVlink elektromos autó töltőállomás tökéletesen megfelel a társasházak parkolóihoz, a magán és az utcai parkolókhoz.

Forgalmazunk magáncélra és közületi célra gyártott termékeket egyaránt. Fali vagy álló kivitel, aljzattal vagy beépített kábellel ellátott változatok is megtalálhatóak kínálatunkban.

Rendezés:

EVlink Parking közületi és kereskedelmi elektromosautó-töltőállomások


Ezek a töltőállomások kiválóan alkalmasak arra, hogy egy parkolóba vagy parkolóházba telepítsük őket. Többféle azonosítási módszer segítségével lehet elindítani a töltést (ez lehet akár ingyenes vagy RFID kártyás is). Amennyiben a szerver engedélyezi a töltést akkor a konnektor kiold és máris lehet tölteni az elektromos eszközt.

 

Az EVlink villámtöltők leginkább a közúti elektromosautó-töltőállomások számára ideálisak

 

Ezek a töltők kiválóan alkalmasak arra, hogy egy benzinkút vagy egy bevásárlóközpont mellé telepítsük őket. A gyorstöltő funkcióval az akkumulátor 80%-ig tölthető rövid idő alatt. Akár egy kisebb elektromos autó flotta töltését is képes ellátni. Természetesen az állomás különféle fizetési megoldásokkal is integrálható.

 

EVlink Wallbox

 

A fali töltők leginkább a lakossági felhasználók számára készülnek. Jellemző rájuk a könnyű kezelhetőség illetve az egyszerű telepítés. Ezek a töltök bárki otthonában kényelmesen használhatóak -30 °C és +50 °C között. Amennyiben társasházban/közös udvarban lakik, kulcsos zárral védett az állomás hozzáférése. Ha az ideális otthoni töltőt keresi elektromos autójához, a Schneider Electric töltőit önnek találták ki, a széles palettánknak köszönhetően 3,7-22 kW névleges töltési teljesítmény között válogathat.