A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Elektromos autó töltő

Ebben a kategóriában a Schneider Electric gyártó EVlink elektromos autó töltőállomásait találja több fajta kialakítással, felszerelési móddal. Az EVlink elektromos autó töltőállomás tökéletesen megfelel a társasházak parkolóihoz, a magán és az utcai parkolókhoz.

Forgalmazunk magáncélra és közületi célra gyártott termékeket egyaránt. Fali vagy álló kivitel, aljzattal vagy beépített kábellel ellátott változatok is megtalálhatóak kínálatunkban.

Rendezés:

EVlink Parking közületi és kereskedelmi elektromosautó-töltőállomások


Ezek a töltőállomások kiválóan alkalmasak arra, hogy egy parkolóba vagy parkolóházba telepítsük őket. Többféle azonosítási módszer segítségével lehet elindítani a töltést (ez lehet akár ingyenes vagy RFID kártyás is). Amennyiben a szerver engedélyezi a töltést akkor a konnektor kiold és máris lehet tölteni az elektromos eszközt.

 

Az EVlink villámtöltők leginkább a közúti elektromosautó-töltőállomások számára ideálisak

 

Ezek a töltők kiválóan alkalmasak arra, hogy egy benzinkút vagy egy bevásárlóközpont mellé telepítsük őket. A gyorstöltő funkcióval az akkumulátor 80%-ig tölthető rövid idő alatt. Akár egy kisebb elektromos autó flotta töltését is képes ellátni. Természetesen az állomás különféle fizetési megoldásokkal is integrálható.

 

EVlink Wallbox

 

A fali töltők leginkább a lakossági felhasználók számára készülnek. Jellemző rájuk a könnyű kezelhetőség illetve az egyszerű telepítés. Ezek a töltök bárki otthonában kényelmesen használhatóak -30 °C és +50 °C között. Amennyiben társasházban/közös udvarban lakik, kulcsos zárral védett az állomás hozzáférése. Ha az ideális otthoni töltőt keresi elektromos autójához, a Schneider Electric töltőit önnek találták ki, a széles palettánknak köszönhetően 3,7-22 kW névleges töltési teljesítmény között válogathat.