A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Slim

A slim alu profilok belső szélessége 8mm, így a bele helyezhető LED szalag szélessége is maximum 8mm lehet. A LED szalagot tekintve ezek az SMD 3528 vagy a nagyobb fényerővel rendelkező SMD 2835 és a 120 LED/m-es SMD 3014 LED-el szerelt LED szalagok. A slim LED szalag sínbe becsúsztatható slim profil takaró fedél, amely kapható matt, opál és víztiszta  kivitelben is. A víztiszta fedél teljesen áttetsző, a matt fedél 15%-al csökkenti a fényerőt, de homogénebbé teszi a kibocsátott fényt, az opál fedél 30%-al csökkenti a fényáramot, de teljesen egységes homogén fényszórást eredményez. Kétféle kivitelben található meg kínálatunkban. Egyszerűbb natúr alumínium kivitelben és esztétikus eloxált felülettel is kérhető. A profil sokrétű felhasználását teszi lehetővé. Elsősorban led szalagok hűtésére szoktuk javasolni, viszont az egyszerűbb natúr alumínium változatot kábelcsatornaként is felhasználhatjuk. 
Ebben a kategóriában a Slim alumínium profilhoz tartozó kiegészítőket találja. 
Rendezés: