A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

High Lumen

Extra erős és kiemelkedő hatékonyságú LED szalagok. Ebbe a témakörbe, a legújabb fejlesztésű, új generációs Avide LED szalagok tartoznak, kiváló minőségűek, öntapadósak és nagy fényerővel bírnak. Alacsony felvett teljesítményből nagy fényáramot tudnak előállítani, jóval hatékonyabbak elődjeiknél. A termékek között találhatunk 12 és 24 voltos szalagokat, igényeinknek megfelelően. Ezen belül megkülönböztetünk 8W/méter és 16W/méter szalagokat.
Rendezés:

A 8 wattos szalagon 64 LED fut méterenként 1160 lumen fényárammal, a 16 wattos típuson 128 LED, 2320 lumen méterenként. Magas teljesítménye valóban kiemelkedő, hiszen 145 lumen fényáramot állít elő wattonként, így sok energiát megspórolhatunk.  A 12 voltos High Lumen Avide szalagok 5 méteres tekercsben kaphatóak, a 24 voltos 10 méteres hosszúságban. Színhőmérsékletet is választhatunk, elérhető a meleg fehér (WW), 3000 Kelvin a természetes fehér (NW),4000 Kelvin és a hideg fehé (CW), 6000 Kelvin is. Dimmelhetőek, tehát kedvünkre behangolhatjuk a fényerejét is. Széles felhasználási területtel rendelkeznek, üzletek, szórakozóhelyek, éttermek díszkivilágítására is alkalmasak, akár gépjárművek dekorációs világítását is kialakíthatjuk vele. Beltéren és kültéren is egyaránt használhatóak, IP védettségüknek megfelelően. Találunk IP20-as védelemmel ellátott Avide High Lumen LED szalagot, amely csak beltéren használható, 8 milliméter szélesek és 2 milliméter a magasságuk, de vannak IP65-ös típusok, melyeket bátran alkalmazhatunk kültéren, fürdőszobában, vizes helyiségekben is, mivel egy szilikon réteg biztosítja a szalag védelmét. Ezek a szalagok 8 milliméter szélesek és 3 milliméter magasak, így alkalmasak a kültéri használatra. Felhasználhatjuk kiemelő fényként, kialakíthatunk rejtett világítást, hangulatfényt is. A szalagot módunkban áll elvágni,(az ollóval jelzett részen) attól függően milyen hosszúságra van szükségünk.

A tökéletes világítás otthonunkban!