T8-as Led fénycső, G13 led fénycső

Led fénycső G13 foglalattal a hagyományos T8 fénycső helyett. Csökkentse fogyasztását korszerű led fényforrások használatával akár a felére. Elvégeztük a led fénycsövek lux mérését, a mért adatokat IDE kattintva nézheti meg, ma már a korszerű led technológiának köszönhetően a led fénycsövek sokkal jobb fényerővel rendelkeznek és nem vibrálnak! 1 méterről mérve a 60cm-es led fénycső 210lux, a 120cm-es led fénycső 340lux.

Vásároljon minőségi led fénycsöveink közül kedvező áron!

Az új típusú üveg burás led fénycsövek teljesítménye, bekötése stb teljesen megegyezik a korábbi ledes fénycsövekkel, azonban áruk kedvezőbb. A hagyományos armatúra felhasználható, azonban a szakszerű átalakítás elengedhetetlen. Ha nem kíván az átalakítással bajlódni, vásároljon új armatúrákat webáruházunkban. Az új fénycsöveink végei 240 fokban állíthatók, így a sugárzás szöge állítható!

Az alábbi linken részletes leírást talál az általunk forgalmazott led fénycsövek bekötéséről.
Led fénycső bekötése.

Külső raktárról elérhető: rendelés után 2-3 nap alatt vehető át/szállítható, miután a vezetékelés megtörtént. A led fénycső közvetlen hálózati (230V) áramról működik. Led fénycső és armatúra rendelésekor egyedi szállítási díjakat alkalmazunk.

Rendezés:

Miért ajánljuk a led fénycsövet?

Mert a T8 foglalatú led fénycső, illeszkedik a normál fénycső armatúrába. 4500k színhőmérséklet, természetes fehér fénnyel világít.. Az smd ledek opál búra alatt vannak. Közvetlen hálózati (230V) áramról működik. A led fényforrások használatával akár a felére csökkenthetjük a költségeinket. A led fénycső érzéketlen a kapcsolgatásra, alumínium hűtőbordájának köszönhetően elvezeti a hőt, azonban a régi gázos csövekkel ellentétben azonnal leadja a világítási teljesítményét és nem villog. A fénycső bekötését a gyári kartonba mellékelve találják, használatával nincs szükség gyújtó beépítésére. Led fénycső bekötését megtekintheti a led24 oldalon, a mellékelt videón. Led fénycső akváriumba is tökéletes, ugyanazt a megvilágítási szintet tudja mint a hagyományos fénycső. A led fénycső a 3 leggyakoribb méretben érhető el: 60 cm, 120 cm, 150 cm.

A led fénycső élettartama:

A hagyományos fénycsövek 8-9000 óra élettartammal bírnak, ezzel szemben a modern led fénycsövek élettartama a 30000 órát is elérheti. Ennek és az alacsonyabb fogyasztásnak köszönhetően már egy kisebb iroda helyiségben is érdemes lecserélni a régi típusú fénycsövek új ledes típusra.

Kínálatunkba kerültek új generációs T8 led fénycsövek, T5 fénycsövek, leddel szerelt armatúrák, melyek áramfelvétele elődeikhez hasonlóan alacsony, viszont jóval nagyobb fényárammal rendelkeznek. Elérhetőek meleg, hideg és természetes fehér fénnyel is. Vannak továbbá hosszabb élettartamú, 5 év garanciás termékek is.