Termékek Menü

T8-as Led fénycső, G13 led fénycső

Led fénycső G13 foglalattal a hagyományos T8 fénycső helyett. Csökkentse fogyasztását koreszerű led fényforrások használatával akár a felére.

Elvégeztük a led fénycsövek lux mérését, a mért adatokat IDE kattintva nézheti meg, ma már a korszerű led technológiának köszönhetően a led fénycsövek sokkal jobb fényerővel rendelkeznek és nem vibrálnak! 1 méterről mérve a 60cm-es led fénycső 210lux, a 120cm-es led fénycső 340lux.

Vásároljon minőségi led fénycsöveink közül kedvező áron!

Az új típusú üveg burás led fénycsövek teljesítménye, bekötése stb teljesen megegyezik a korábbi ledes fénycsövekkel, azonban áruk kedvezőbb. A hagyományos armatúra felhasználható, azonban a szakszerű átalakítás elengedhetetlen. Ha nem kíván az átalakítással bajlódni, vásároljon új aramtúrákat webáruházunkban. Az új fénycsöveink végei 240 fokban állíthatók, így a sugárzás szöge állítható!

Az alábbi linken részletes leírást talál az általunk forgalmazott led fénycsövek bekötéséről.
Led fénycső bekötése.

Külső raktárról elérhető: rendelés után 2-3 nap alatt vehető át/szállítható, miután a vezetékelés megtörtént. A led fénycső közvetlen hálózati (230V) áramról működik. Led fénycső és armatúra rendelésekor egyedi szállítási díjakat alkalmazunk.

Rendezés:
Nézet: