A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Led szalag

Hideg, meleg, RGB színváltós led szalag raktárról kapható. Fehér nyákon emelt fényű (high lumen) chippel szerelt led szalagok.

Még több információ és tudni való a led szalagokról IDE kattintva érhető el. Olvassa el cikkünket!

Magyarországon egyedülálló led szalag kalkulátor. A kívánt led szalag hosszúsághoz meg kapjuk a szükséges tápegység teljesítményt. led szalag kalkulátor

Kérjük válasszon az alábbi kategóriák közül:

Felhasználási javaslatok:

3528 típus 60 led/méter: a "legkisebb" fényáramú led szalag. Ideális hangulatvilágításnak, lépcső, polc megvilágításnak. Talán a legjobb döntés rejtett világításhoz. Indirekt világításnál 10-20 méter felhasználásával gyakorlatilag remek homogén fényt kapunk ami elég a TV nézéshez, egyéb tevékenységekhez.

3528 típus 120 led/m: az egyik legsűrűbb led csík. Teljesen homogén fényt ad. Alkalmas szintén indirekt világításra, kiarakatok, polcok megvilágítására. Már jó fényt ad konyhapult világításhoz is.

5050 típus 60 led/m: az egyik legrégebbi és leggyakoribb led szalag típus. Gyakorlatilag univerzális fajta. Mindenhová jó. Méterenként annyi fényáramot tud mint egy 75 wattos hagyományos izzó. Sokáig verhetetlen volt ár/érték arányban. Kirakatvilágításnak és konyhapult világításnak is első osztályú. Reklámtáblákban is nagyon gyakran használatos. Ebből a típusból nőtte ki magát a DRGB vagyis a digitális címezhető változat is. Elterjedt még a WS2812b név is ezekhez a DC12V vagy DC5V feszültségről üzemelő futófény szalagról.

2216 típus 120 led/m: Ez a led szalag azért került be a kínálatunkba, mert az összes típus közül ennek a legmagasabb a szín visszaadási indexe. Ezt Ra vagy CRI indexnek nevezik. Tehát CRI>90. Led szalagnál nem mindig szempont ez a tényező, azonban amelyik kivitelezésnél ez kikötés oda csak ezt a terméket tehetik. Minél magasabb ez az érték, annál jobban visszaadja a tárgyak színét. Összehasonlításképpen a led reflektoroknál ez az érték 70 körüli. 10 watt/méter teljesítmény, teljesen homogén fény, a 2017-es év újdonsága!

2835 típus 60 led/m: gyakorlatilag az egyik legjobb/legerősebb led szalag. Mondhatnánk, hogy az 5050 típust tudja túlszárnyalni. A fogyasztásuk szinte ugyanaz, a fényáram azonban 20-30%-al több. Hátrányként felróható, hogy csak fém felületre ragasztva szabad használni a hőelvezetés miatt. Fővilágításként is használható! (végre :)) A legjobb színvisszaadású termék. Reklámtáblákba és egyéb nagy fényáramot igénylő helyekre ajánljuk.

5630 típus 60 led/m: Ugyanaz elmondhtó róla mint a 2835 szalagról. Viszonylag új fejlesztés. Nagy fényerő, kiemelkedő hatásfok.

3014 típus 60 led/m: 12 watt körüli méterenkénti teljesítmény. Mi napfény fehér (4500K) színhőmérsékletben tartjuk. Azoknak ajánljuk akik a természetes fehér fényt igénylik.

3014 típus 204 led/m: egy szóval jellemezve: brutál. 20 watt körüli teljesítmény méterenként. Teljesen homogén fény. A legerősebb 12V led szalagunk.

COB LED szalag: különböző sűrűségű típusok közös jellemzője, hogy mindegyik teljesen homogén fényt ad. Lehet 280 vagy 500 ledes méterenként akkor is pl egy profilba téve kis távolságra vetítve egyöntetű fényt fog adni. A fényáram (lumen) természetesen változik, de ez a technológia egy óriási fejlődés a világítás területén. Nincs pontszerű (dotless) világítás, szabályozható 12V vagy 24 voltos rendszer.