A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Kerti és kültéri állólámpa

Lámpatestek fényforrás nélkül. Kerti és kültéri állólámpa.
Rendezés:
Különféle kerti állólámpák, vagy oszlop lámpák, lámpatestek találhatóak kínálatunkban. Több méretben, formában, színben. Strapabíró műanyagból, alumíniumból, esetleg üveg burával. E27 foglalattal ellátott oszlopainkban cserélhető a fényforrás, így szabadon variálható a színhőmérséklet, fényerő, igény szerint.  Integrált LED fényforrással rendelkező lámpatestek kifejezetten modern megjelenésűek, vékonyak, díszei lehetnek bármely kertnek. Egyszerű a szerelésük, könnyen rögzíthetőek a beton alaphoz.
Solca lámpáink esetén a kábelezésre sincs szükség, hiszen napelemesek és teljesen önműködőek, érzékelik a fényerőt, csak sötétben kapcsolnak be. Mozgásérzékelővel látták el a hosszabb üzemidő érdekében. Adhatnak folyamatos gyenge irányfényt, ha megközelítjük pedig kiengedik teljes fényerejüket. A betonra csavarozható verzió mellett megjelent a földbe szúrható is. Bármikor bárhova kihelyezhető, mozgatható.