A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Ipari LED reflektor

Az ipari LED reflektorokra jellemző a magasabb minőség, az 50 ezer óra élettartam, a hosszabb garancia idő és a kiemelkedő lumen/watt hatékonyság.
Rendezés:

Kanlux FL AGOR HI GRID 240W rács

Rendelésre (1-2 munkanap)
9.760 Ft

Modern és korszerű világítás technikai megoldások állnak rendelkezésünkre, kültéri, ipari, irodai és intézményi környezetbe.

Masszív felépítés, alumínium ház, edzett üveg, melynek köszönhetően meghosszabbodik a termékek élettartama.  Szürke és fekete házas színű reflektorok is vannak kínálatunkban. Emellett energiatakarékos, nagy fényerejű (emelt fényerő). Nem érzékenyek a fel-és lekapcsolásra, ipari igénybevételre tervezett. Optikai lencsék széles kínálata között is válogathatunk.  A termékek címében a nagy A-val jelölt reflektorok a szórásszögre utalnak, más horizontálisan és vertikálisan is. Különböző típusokat is fellelhetünk, vannak kengyeles reflektorok, akár mennyezetre rögzíthetőek.  Az ipari, kereskedelmi és üzleti célú megvilágítások során nagyon fontos a gazdaságos és hosszútávú üzemeltetés és a megfelelő fényerő biztosítása. Kanlux és Avide termékek széles árukínálatából válogathatunk, igényeinknek megfelelően. A Kanlux FL Agor termékcsaládhoz tartozik kiegészítő rács is, ami védelmet nyújt külső behatások ellen. Sportpályákon, tornacsarnokokban, ipari csarnokokban optimális az alkalmazása, mivel védi a reflektort például a rápattanó labdáktól, ill. nyitott tereken az időjárási viszonyoktól függetlenül is jó megvilágítást kapunk sportolás vagy egyéb elfoglaltság közben. Ezeken a helyeken kiemelten fontos a megfelelő szigeteléssel védeni a lámpákat a por és a pára ellen is, ill. indokolt esetben törésálló burával, ráccsal felszerelni őket.

Az ipari LED reflektorok egyfelől elősegítik a biztonságos munkavégzést, mivel erős fényt biztosít, másfelől előnyös kimagasló üzemideje (akár 50.000 óra), és élettartama is jóval hosszabb, így garantáltan hosszútávra vásárolhatunk a változatos és sokoldalú termékek között.  5 év garanciát biztosítunk a nálunk rendelt termékekre! Készleten lévő árucikkeink rövid időn belül házhoz rendelhetőek.