Ipari LED reflektor

Az ipari LED reflektorokra jellemző a magasabb minőség, az 50 ezer óra élettartam, a hosszabb garancia idő és a kiemelkedő lumen/watt hatékonyság.
Rendezés:

Kanlux FL AGOR HI GRID 240W rács

Rendelésre (1-2 munkanap)
9.760 Ft

Modern és korszerű világítás technikai megoldások állnak rendelkezésünkre, kültéri, ipari, irodai és intézményi környezetbe.

Masszív felépítés, alumínium ház, edzett üveg, melynek köszönhetően meghosszabbodik a termékek élettartama.  Szürke és fekete házas színű reflektorok is vannak kínálatunkban. Emellett energiatakarékos, nagy fényerejű (emelt fényerő). Nem érzékenyek a fel-és lekapcsolásra, ipari igénybevételre tervezett. Optikai lencsék széles kínálata között is válogathatunk.  A termékek címében a nagy A-val jelölt reflektorok a szórásszögre utalnak, más horizontálisan és vertikálisan is. Különböző típusokat is fellelhetünk, vannak kengyeles reflektorok, akár mennyezetre rögzíthetőek.  Az ipari, kereskedelmi és üzleti célú megvilágítások során nagyon fontos a gazdaságos és hosszútávú üzemeltetés és a megfelelő fényerő biztosítása. Kanlux és Avide termékek széles árukínálatából válogathatunk, igényeinknek megfelelően. A Kanlux FL Agor termékcsaládhoz tartozik kiegészítő rács is, ami védelmet nyújt külső behatások ellen. Sportpályákon, tornacsarnokokban, ipari csarnokokban optimális az alkalmazása, mivel védi a reflektort például a rápattanó labdáktól, ill. nyitott tereken az időjárási viszonyoktól függetlenül is jó megvilágítást kapunk sportolás vagy egyéb elfoglaltság közben. Ezeken a helyeken kiemelten fontos a megfelelő szigeteléssel védeni a lámpákat a por és a pára ellen is, ill. indokolt esetben törésálló burával, ráccsal felszerelni őket.

Az ipari LED reflektorok egyfelől elősegítik a biztonságos munkavégzést, mivel erős fényt biztosít, másfelől előnyös kimagasló üzemideje (akár 50.000 óra), és élettartama is jóval hosszabb, így garantáltan hosszútávra vásárolhatunk a változatos és sokoldalú termékek között.  5 év garanciát biztosítunk a nálunk rendelt termékekre! Készleten lévő árucikkeink rövid időn belül házhoz rendelhetőek.