Kiváló minőségű led lámpák


Led lámpa webshop és mintabolt Budapest szívében. Közvetlen gyári import, olcsó és energiatakarékos ledek széles választékban. Válogasson kedvére webshopunkban, ahol E14-es, E27-es, GU10-es, MR16-os foglalat kialakítású, valamint kötetlen led lámpákat talál nagy választékban. Ezek a ledek ideálisak üzlet, iroda, lakás megvilágítására. A világításra fordított energia akár 90%-át megtakaríthatják velük.

Összehasonlítás képpen ITT találhatják meg a különböző körtékről, lámpákról elkészített lux méréseket. A LED stroboszkóp hatásáról készült cikkünket IDE kattintva találhatja.

2018 januártól a led lámpa kínálatunkat kibővítettük, ettől fogva forgalmazzuk 1,6 wattostól egészen a nagy fényerejű 36 wattosig a meleg fehér, természetes fehér V-tac körte led lámpa típusokat.

Miért váltsak led lámpára?

Led fényforrásaink a legkorszerűbb 2835 és 5630 cob chippel készülnek. Átalakítást nem ígényelnek, a legtöbb ma használatos lámpával kompatibilisek. A hagyományos izzóval ellentétben a led nem forrósodik fel, a led lámpa működési hőmérséklete 40-60°C. Az olvasó lámpától a csillárig minden lámpatestbe találhatnak megfelelőt. Az alább található E27, GU10 és E14 led lámpa. Az adott típusről bővebb információt az adatlapján találnak.

Kérjük válasszon az alábbiak kategóriák közül:

Rendezés: