A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Kiváló minőségű led lámpák


Led lámpa webshop és mintabolt Budapest szívében. Közvetlen gyári import, olcsó és energiatakarékos ledek széles választékban. Válogasson kedvére webshopunkban, ahol E14-es, E27-es, GU10-es, MR16-os foglalat kialakítású, valamint kötetlen led lámpákat talál nagy választékban. Ezek a ledek ideálisak üzlet, iroda, lakás megvilágítására. A világításra fordított energia akár 90%-át megtakaríthatják velük.

Összehasonlítás képpen ITT találhatják meg a különböző körtékről, lámpákról elkészített lux méréseket. A LED stroboszkóp hatásáról készült cikkünket IDE kattintva találhatja.

2018 januártól a led lámpa kínálatunkat kibővítettük, ettől fogva forgalmazzuk 1,6 wattostól egészen a nagy fényerejű 36 wattosig a meleg fehér, természetes fehér V-tac körte led lámpa típusokat.

Miért váltsak led lámpára?

Led fényforrásaink a legkorszerűbb 2835 és 5630 cob chippel készülnek. Átalakítást nem ígényelnek, a legtöbb ma használatos lámpával kompatibilisek. A hagyományos izzóval ellentétben a led nem forrósodik fel, a led lámpa működési hőmérséklete 40-60°C. Az olvasó lámpától a csillárig minden lámpatestbe találhatnak megfelelőt. Az alább található E27, GU10 és E14 led lámpa. Az adott típusről bővebb információt az adatlapján találnak.

Kérjük válasszon az alábbiak kategóriák közül:

Rendezés: