A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Kerti világítás

Áruházunkban kapható kerti foglalat, földbe szúrható, illetve földbe süllyeszthető lámpatest.
A lámpatestek között található beépített fényforrással rendelkező, illetve fényforrás nélküli E27 foglalatú test. Földbe szúrható lámpáink között szerepelnek GU10 és E27 foglalattal rendelkező lámpák is. Kategóriánkat folyamatosan bővítjük! Többféle típusból már beépített Ledeket tartalmazó napelemes lámpák közül is tud választani sőt még mozgásérzékelővel ellátott kerti lámpáink is vannak. 
Rendezés:

Itt a kert minden részére találhatunk megfelelő világítást.
Falra szerelhető irányfény, le-fel világító lámpatest mely kiemeli a homlokzat struktúráját, integrált és cserélhető fényforrásos modellek közül válogathatunk, többféle színben.
Földbe süllyesztett talajlámpák segítségével kijelölhetünk ösvényeket, kocsibeállókat, de fényoszlopokat is létrehozhatunk, mely alulról világít meg lombkoronákat, tujákat, szobrokat, falakat.
Különféle lámpaoszlop termékcsaládok segítségével komplett parkok világítását alakíthatjuk ki. Földbe szúrható, beton alapra rögzíthető, napelemes, vagy hálózati áramról üzemelő kisebb-nagyobb oszlopok. Akár kő, beton, tégla kerítés tetején is jó szolgálatot tehet. Teraszok, szaletlik megérdemelnek egy belógatható függesztéket, esetleg E27 füzért dizájn lámpákkal.
Givro világító csővel akár ünnepi díszvilágítást készíthetünk.
Változatos földbe szúrható, világító dekorációs elem választékunkból fehér gömb, nagy méretű kocka, köveket, kőgömböket  szórhatunk szét, mindegyik E27 foglalattal rendelkezik, fényüknek csak a fantázia szabhat határt.

Dobja fel ön is a kertjét izgalmas kerti LED világításokkal! Webáruházunkban földbe szúrható, süllyeszthető lámpatestek és lámpatest foglalatok széles választékával találkozhat.

A kültéri, kerti világításoknál kiemelten fontos szempont, hogy azok ellenálljanak az időjárás viszontagságainak. A nálunk kapható kerti LED világítások mindegyikére igaz, hogy speciális kialakításuknak és a megfelelő anyaghasználatnak köszönhetően helyt állnak a melegebb, hidegebb és csapadékosabb időjárási viszonyok mellett is. Rozsdamentes acél burkolatuk és IP44 minőségi besorolásuk tökéletesen igazolja mindezt.

Kerti LED világításaink között szép számmal találhat beépített fényforrással rendelkező, valamint fényforrás nélküli típusokat is. Utóbbiak E27 foglalatúak, így érdemes ennek megfelelően világítást keresni hozzájuk. Földbe szúrható kerti világításaink között pedig GU10 és E27 foglalattal rendelkező lámpákat is talál.

A környezetünk védelméért, valamint a költséghatékonyságért napelemes kerti LED világítások közül is választhat. Így hosszú távon is megbízható, környezet és „pénztárcabarát” megoldásokat választhat. A mozgásérzékelős megoldásokkal működő kerti LED világításaink pedig további költséghatékony és biztonságos megoldást jelentenek az ön számára.

A megfelelő kerti LED világítás megtalálása nem csupán hosszú távon is megbízható működést, izgalmas kültéri világítási megoldásokat, de akár energia- és költséghatékony megoldást is jelenthetnek egyben.

Amennyiben segítséget szeretne kérni a megfelelő kerti LED világítások kiválasztásában, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink segítenek önnek.