Termékek Menü

Led reflektor normál és mozgásérzékelős

Kültéri, beltéri led reflektor hideg, meleg fehér színhőmérsékletben. COB led chippel szerelve. Normál és mozgásérzékelős változat is kapható.

Összehasonlítás képpen ITT találhatják meg a különböző körtékről, lámpákról elkészített lux méréseket.

Kedves Vásárlóink! Az összehasonlítás lehetősége miatt lemértük az általunk forgalmazott led reflektorok lux értékét 1 méterről. Sajnos az utóbbi időben elszaporodtak a silány minőségű led reflektorok. Ezek csak nevükben tudják a megadott értékeket. Kérem senki ne tévessze össze a máshol olcsón kínált termékeket az általunk több éve forgalmazott fényvetőkkel. Lemértük a mások által 30 wattosnak árult reflektort és még 500 luxot sem tudott 1 méterről. Ezzel szemben a saját 20 wattos meleg fehér 510 lux 1 méterről. Tehát ha kizárólag a watt számot veszik figyelembe nagy csalódás érheti Önöket. Arról nem is beszélve, hogy sokszor a fogyasztás is eltér a dobozon lévőtől. Kérjék a mérési eredményeket! (ha egyáltalán van ilyen). Nálunk megtalálja a hagyományos halogén reflektor és a led reflektor valós mért eredményeit. Az olcsón kínált led reflektoroknál a teljesítménnyel csalnak. Volt szerencsénk tesztelni egy 50W feliratú led reflektort, amely a fogyasztásmérő szerint csak 20 wattot vett fel. Az általunk forgalmazott led reflektoroknak valóban akkora teljesítménye van, mint a jelölésen. Bizonyítékként itt a villanyszaklap cikke: Villanyszaklap cikk a mérési eredményekről

Kérem válasszon az alábbi kategóriák közül!

Új fejlesztésű Slim SMD LED reflektorok kaphatók 3 féle színhőmérsékletben: Meleg fehér, hideg fehér, természetes fehér. Esztétikus fekete ház, tág feszültség tartomány: 95-265V. Nem vibrál! IP66 védettség.