Termékek Menü

Led reflektor normál és mozgásérzékelős

Kültéri, beltéri led reflektor hideg, meleg, természetes fehér színhőmérsékletben. SMD led chippel szerelve. Normál és mozgásérzékelős változat is kapható.

Összehasonlítás képpen ITT találhatják meg a különböző körtékről, lámpákról elkészített lux méréseket.

Kedves Vásárlóink! Az összehasonlítás lehetősége miatt lemértük az általunk forgalmazott led reflektorok lux értékét 1 méterről. Sajnos az utóbbi időben elszaporodtak a silány minőségű led reflektorok. Ezek csak nevükben tudják a megadott értékeket. Kérem senki ne tévessze össze a máshol olcsón kínált termékeket az általunk több éve forgalmazott fényvetőkkel. Lemértük a mások által 30 wattosnak árult reflektort és még 500 luxot sem tudott 1 méterről. Ezzel szemben a saját 20 wattos meleg fehér 510 lux 1 méterről. Tehát ha kizárólag a watt számot veszik figyelembe nagy csalódás érheti Önöket. Arról nem is beszélve, hogy sokszor a fogyasztás is eltér a dobozon lévőtől. Kérjék a mérési eredményeket! (ha egyáltalán van ilyen). Nálunk megtalálja a hagyományos halogén reflektor és a led reflektor valós mért eredményeit. Az olcsón kínált led reflektoroknál a teljesítménnyel csalnak. Volt szerencsénk tesztelni egy 50W feliratú led reflektort, amely a fogyasztásmérő szerint csak 20 wattot vett fel. Az általunk forgalmazott led reflektoroknak valóban akkora teljesítménye van, mint a jelölésen. Bizonyítékként itt a villanyszaklap cikke: Villanyszaklap cikk a mérési eredményekről

Kérem válasszon az alábbi kategóriák közül:

Új fejlesztésű Slim SMD LED reflektorok kaphatók 3 féle színhőmérsékletben: Meleg fehér, hideg fehér, természetes fehér. Esztétikus kialakítású fehér vagy szürke vékony házzal. IP65 védettséggel kültéri használatra megfelelő választás.