A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Kültéri olcsó Led reflektor a hagyományos halogén lámpatest kiváltására.

Kültéri, beltéri led reflektor hideg, meleg, természetes fehér színhőmérsékletben. SMD led chippel szerelve. Normál és mozgásérzékelős változat is kapható.

Avide LED reflektor fehér vagy fekete házzal, tiszta vagy opál üveggel kapható.

Kedves Vásárlóink! Az összehasonlítás lehetősége miatt lemértük az általunk forgalmazott led reflektorok lux értékét 1 méterről. Sajnos az utóbbi időben elszaporodtak a silány minőségű led reflektorok. Ezek csak nevükben tudják a megadott értékeket. Kérem senki ne tévessze össze a máshol olcsón kínált termékeket az általunk több éve forgalmazott fényvetőkkel. Lemértük a mások által 30 wattosnak árult reflektort és még 500 luxot sem tudott 1 méterről. Ezzel szemben a saját 20 wattos meleg fehér 510 lux 1 méterről. Tehát ha kizárólag a watt számot veszik figyelembe nagy csalódás érheti Önöket. Arról nem is beszélve, hogy sokszor a fogyasztás is eltér a dobozon lévőtől. Kérjék a mérési eredményeket! (ha egyáltalán van ilyen). Nálunk megtalálja a hagyományos halogén reflektor és a led reflektor valós mért eredményeit. Az olcsón kínált led reflektoroknál a teljesítménnyel csalnak. Volt szerencsénk tesztelni egy 50W feliratú led reflektort, amely a fogyasztásmérő szerint csak 20 wattot vett fel. Az általunk forgalmazott led reflektoroknak valóban akkora teljesítménye van, mint a jelölésen. Bizonyítékként itt a villanyszaklap cikke: Villanyszaklap cikk a mérési eredményekről

Kérem válasszon az alábbi kategóriák közül:

Új fejlesztésű Slim SMD LED reflektorok kaphatók 3 féle színhőmérsékletben: Meleg fehér, hideg fehér, természetes fehér. Esztétikus kialakítású fehér vagy szürke vékony házzal. IP65 védettséggel kültéri használatra megfelelő választás. 

Fekete házas

A V-tac és a Samsung cég közös munkájának eredménye ez a vékony kialakítású, jó hatékonyságú, hosszú élettartamú lámpacsalád. Korszerű Samsung LED-ek, 5 év garancia, a korábban megszokottól hosszabb betáplálási kábel. 10W-tól 200W-ig kínál olcsó kültéri LED reflektort, amely természetesen beltéren is használható. A Kanlux is régi neves gyártó ebben a szegmensben. Antem családba tartozik a jelenlegi kínálat amely az összes családi (háztartási) igényt kielégíti. A korábbi COB chipes reflektorok helyett itt már nincs a hátsó kiálló rész amely a működtető elektronikát rejtette magában. Sokkal kompaktabb méret minden irányban, minimál és mediterrán stílusú házhoz egyaránt jól illik.

Fehér házas

Itt is egy régi nagy múltú gyártó termékeivel találkozhatunk, amely nem más mint az Optonica. Az újabb fehér házas termékeiket Epistar LED-del szerelik, hogy ne maradjanak le a konkurencia prémium termékeitől. Ezek is már driver (trafó) nélküli változatban kaphatók csak, amelyek egyelőre sokkal megbízhatóbbak és méretre is kisebbek.

Sárga és fekete állvány is kapható, amellyel tulajdonképpen minden lámpatest állványos LED reflektorrá válik. Minden reflektor kompatibilis mozgásérzékelővel is. Utólag is beköthető akár egy darab is, de kialakítható úgy hogy a mozgásérzékelő egyszerre több lámpatestnek ad jelet és azok elszórva mind bekapcsolnak. Alkonykapcsolóval ellátva nem kell figyelnünk a naplementét, automatikusan szürkületben felkapcsol és pirkadatkor lekapcsol.

Mégis melyiket válasszam? Bejárathoz elég egy 10 wattos is, ami nagyjából egy 75 wattos hagyományos izzónak felel meg. Kocsibeállóhoz, ház melletti rész megvilágításához 20 wattos kell. Udvar, telephely stb már inkább a 30 vagy 50 wattos szükséges. Sportpálya, üzemcsarnok, autókereskedés megvilágításához 100-150W teljesítményt ajánlott választani.

Napelemes

A külső áramforrást nem igénylő lámpatestek nagy segítséget jelentenek olyan élethelyzetben amikor nem áll rendelkezésre hálózati áram. Ez lehet áramszünet vagy olyan földrajzi hely ahol semmi esély hagyományos aljzatról működésre bírni. Azonban az akkus nap által tölthető verzióknál számolni kell a feltöltési idővel ami többszöröse a működési időnek. Vagyis ahhoz hogy 3-4 órát működtessük a reflektort, körülbelül 8-10 órát tölteni is kell. Sok függ az üzemeltetéstől is. Pl. teljes fényerőn vagy kisebb teljesítményen világítunk. Az USB kimenettel ellátott verziók power bank módban is használhatók pl. okostelefon töltésre is.

Keret nélküli

Mondhatnánk azt is hogy Avide LED reflektor kategória. A beszállítóink közül nekik van keret nélküli led reflektor a kínálatukban. A világító részt nem veszi körül egy fém keret, hanem üveg helyett egy műanyag fedlap védi a chipeket a külső behatástól. Ez a műanyag rész oldalt végig lefut így nincs zavaró fényt eltakaró keret.