A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

RGB vezérlők infrás és rádiós

Webáruházunkban rádiós és infrás rgb vezérlő egyaránt kapható, két különböző teljesítménnyel. Válasszon potméteres és dimmeres rgb vezérlőink közül. Nyomógombos és érintős változatban egyaránt kaphatóak vezérlő egységeink, van 24 és 44 gombos állítási lehetőség is. Az rgb vezérlők 12 volt egyenárammal működnek. Egy minőségi vezérlő segítségével a színskála szinte teljes spektruma kikeverhető és ön élvezheti otthonában a led világítás örömeit.

Rendezés:

RGB+CCT Led Zóna távirányító

Rendelésre (2-5 Munkanap)
10.200 Ft

Minden színváltós LED szalaghoz szükség van vezérlő egységre, mely segítségével változtatható a szín, fényerő. Rengeteg típus van belőle, melyeket igény szerint választhatunk ki. Ha egy fali kapcsoló helyére szeretnénk tenni, találhatunk fali kötődobozba illeszthető üveg előlapos kivitelt. Ha távirányítóval szeretnénk szeretnénk kapcsolgatni, az egyszerűbb infrás eszközöktől kezdve a komolyabb, nagyobb teljesítményű rádiófrekvenciás vezérlőkig igen széles a kínálatunk. Itt már dönthetünk, hogy egy távirányítóval egy vagy több kontrollert szeretnénk vezérelni, egyszerre vagy zónákra bontva, esetleg ugyanezt több távirányítóval. Az okos eszközök kedvelőinek WiFi-n keresztül, telefonról irányítható és digitális, programozható modellt is tartogatunk. Mindnél beállítható színátmenet, villogás és sokféle egyéb világítási mód. Egyes távkapcsolókhoz kiegészítőként fali tartót is választhatunk.
A legpontosabb színbeállításokhoz potméteres vezérlést ajánlunk, melynél mindhárom csatornán egyénileg szabályozhatunk és a következő módosításig fixen megőrzi a kikevert színt.