Termékek Menü

Alumínium profil led szaghoz.

Különböző kialakítású alumínium profilok kaphatók led szalag rögzítésére és hűtésére. Alu L és U profilok, valamint sarok profil raktárról elérhető. Válasszon kiegészítőink közül, melyekkel még egyedibb összeállítást készíthetünk otthonunkba. Kapható már kimondottan a  8 mm-es led szalaghoz is alumínium profil. Ezt Slim néven találják a listában. Sarok vagy Corner alu profilunk 30/60 fokban biztosít megvilágítást. U alakú Surface profilunk a legkedveltebb, ehhez 3 fajta takaró fedél is kapható.

Figyelem!

Az alumínium profilt csak túlméretes/törékeny csomagként tudjuk feladni. Sajnos a termék tulajdonsága miatt a futárszolgálat nem tudta hibátlanul kiszállítani az elmúlt időszak tapasztalatai alapján: elhajlította, összetörte. Ezért a 10 méter alatti profil rendeléseket nem tudjuk teljesíteni kiszállítással. A 10 méternél kisebb megrendeléseket csak személyesen tudják átvenni Üllői úti üzletünkben!

Profil rendelés esetén egy speciális kartonhengert alkalmazunk, amelynek díja +500Ft a szállítási díjon felül. Illetve a futárszolgálattal való egyeztetést követően, amennyiben egyéb termékeket is rendel az alumínium profil mellé, azt csak külön csomagként tudjuk elküldeni plusz szállítási költségen!

Kérjük válasszon az alábbiak kategóriák közül:

Rendezés:
Nézet: