A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Fehér slim LED reflektor a különböző teljesítményekkel

A slim led reflektor is ráköthető mozgásérzékelőre, mivel minden led reflektor érzéketlen a kapcsolgatásra. Az itt található led reflektorok kötetlen foglalatúak így bekötésük egyszerű. A led reflektor hűtéséről az alumínium ház gondoskodik, biztosítva a hosszú élettartamot. Led reflektor alkalmazása esetén nem kell félni a bogarak, rovarok esetleges rátapadásától, tehát nincs fényerő csökkenés. Minden led reflektor alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt. Led reflektor használatánál nincs mód dimmelésre(fényerőszabályzás). A honlapon található minden fehér slim led reflektor 100 fok szórásszögű, a dőlésszöget egy állítható fém tartószerkezettel tudjuk beállítani, mely minden led reflektor tartozéka.

Összehasonlítás képpen ITT találhatják meg a különböző körtékről, lámpákról elkészített lux méréseket.

Rendezés:

Kötődoboz sorkapoccsal (IP65, fekete)

Külső raktárról elérhető
1.170 Ft