A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Billenthető vagy fix spot lámpatestek

Álmennyezeti vagy falon kívüli spot keretek és lámpatestek. Különböző méretben és színben kaphatók, fix vagy billenthető változatban. Kör vagy négyzet alakú. Találja meg az otthonába legjobban illő spot keretet. Alakítson ki egyedi világítást, régi típusú és modern stílusú keretek közül is válogathat. Széles kínálat, amelyet beltéren (IP20) vagy párás helyeken (IP44) is alkalmazhatunk. GU10 és MR16 fényforrásokkal egyaránt használhatóak. 

Rendezés:

A különféle spot lámpatestek a modern világítástechnika egyik legpraktikusabb és legstílusosabb megoldásai. Ezek a világítási megoldások tökéletesen illeszkednek bármelyik szoba designjához, és lehetőséget kínálnak a fény irányítására oda, ahova szükséges. Spot lámpákkal sokkal izgalmasabb megvilágítást adhat otthona helyiségeinek. Ismerje meg billenthető, fix, álmennyezetbe építhető vagy falon kívüli spot lámpatest kínálatunkat és találja meg otthonához leginkább illő darabokat!

Mielőtt spot lámpatestet választana, érdemes tudatosan is megterveznie otthona egyes helyiségeinek megvilágítását. Melyek azok a területek, ahol nappal sincsen elegendő természetes fény és világítással szükséges segítenie ezen? Sötétedés után, melyek azok a területek, ahova mindenképp érdemes spot lámpával világítanunk.

A kínálatunkban szereplő spot lámpatestek mindegyikét gondos előválogatás útján szerezzük be, így ön is biztos lehet abban, hogy hosszú távon is megbízható megoldást jelentenek otthona megvilágításában. Webáruházunkban egyaránt megtalálhatóak az álmennyezeti vagy falon kívüli spot keretek és lámpatestek. Ahhoz, hogy minden vásárlónk a számára legideálisabb lámpatestet, keretet találhassa meg, különböző méretekben, színekben, kör vagy négyzet alakos kivitelben, fix vagy billenthető változatban kínáljuk lámpatesteinket.

Spot lámpa kereteink közül többet elsősorban beltéren (IP20 besorolásuk miatt), míg másokat akár kültérre, párásabb helyen (IP44 besorolással) értékesítjük. Spot lámpatesteink GU10 és MR16 fényforrásokkal egyaránt használhatóak.

Amennyiben segítséget szeretne kérni a megfelelő spot lámpatest keret kiválasztásában, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink segítenek önnek.