A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Led panelek

Válasszon a led24 kiváló minőségű led paneljei közül!
Álmennyezetbe illeszthető és falon kívüli led panelek egyaránt megtalálhatóak webáruházunkban. A mini paneleket vezérlő elektronikával együtt adjuk. A panelek kellemes homogén fényt biztosítanak, közvetlenül a hálózatra (230V) köthetők. A falon kívüli led paneleket rövid határidővel szállítjuk, ideális társasházaknak vagy ahol nincs álmennyezet. A mini led panelek ára jelentősen csökkent, ideális olyan álmennyezetbe, ahol kevés a hely a gipszkarton felett. Optonica és V-TAC led panel. Kapható led panel 60×60 cm-es méretben meleg fehér (3000K) és természetes fehér (4500K) színhőmérsékletben. A v-tac, kazettás mennyezetbe helyezhető led panelek 600×600mm és 1200×300mm méretben elérhetők. Kiváltható vele a 4×18 wattos fénycső. Ezek a 45 wattos led panelek nem csak a kazettás álmennyezetbe illeszkednek ha nem akár függesztve is rögzíthetőek.

category promotion

Kérjük válasszon az alábbi kategóriák közül:

Rendezés:

A led panel előnyös tulajdonságai:

A led panel az egyik legkorszerűbb led világítás, közintézményekbe, irodákba, vagy olyan helyiségekbe ajánljuk ahol nagy fényerőre van szükség alacsony fogyasztás mellett. A korszerű led panelek, ma már nagyobb fényerővel rendelkeznek mint a régi típusú fénycsöves armatúrák. Mindemellett a panelek fogyasztása akár 40%-kal is alacsonyabb lehet, mint a hagyományos fényforrásoké.

Hol használható a led panel?

A modern ledes fényforrások sok területen felhasználhatóak. Legyen szó polc vagy szekrény megvilágításról, konyhai vagy akár design világításról. Mivel a led panel fény elosztása egyenletes ezért, jól teríti a fényt és kiválóan alkalmas az energiatakarékos beltéri világításra.

A led panel használható önálló lámpatestként, nem kell külön megvenni a foglalatot és a keretet. A megfelelő méretet kell kivágni az álmennyezeten és a rugók biztosítják a rögzítést, így nem csak könnyen szerelhető, hanem jól is néz ki. A mini led panelek esetében az ár tartalmazza a működtető tápegységet, amit a vásárláskor a dobozában együtt összeszerelve készen adunk át. Az üzembe helyezéshez mindössze a 230V hálózati feszültség szükséges. A "raktáron" állapotban lévők az üzletben személyesen azonnal megvásárolhatók, vagy kiszállítással megrendelhetők. Optonica led panel különböző teljesítménnyel és színhőmérséklettel kaphatók.

Különböző gyártók közül választhatja ki az Önnek legszimpatikusabb paneljét. Jelenleg az alábbi gyártókkal vagyunk kapcsolatban led panel terén: Optonica, V-Tac, Kanlux, Tungsram. Teljesítményben széles spektrumban válogathat: 3W-59W teljesítményig megtalálhatja a legoptimálisabb fényteljesítménnyel rendelkező led paneljét. 

Már kaphatóak speciális tulajdonságú led panelek, melyeket magas páraállóságuk miatt vizes helyekre lehet szerelni, vagy éppen jó káprázásmentességi értékekkel rendelkeznek.
IP44, IP65 por és nedvességálló paneleket fürdőszobába, konyhába, erkélyre, teraszra is tehetünk.