A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Falon kívüli led panel

Falon kívüli led panelek szinte bármilyen felületre felszerelhetőek, a megfelelő rögzítés kiemelkedően fontos. A lámpatestek hideg, meleg vagy természetes fehér színben kaphatóak. Ezek a mennyezeti lámpatestek használhatók irodában vagy lakásban egyaránt. A korábbi sima világító felületet mára már kiegészítették különböző formákkal is. Pl. hullámos, csillogós, raszteres. A régen szinte egyeduralkodó fehér fém keret helyett is találhatunk már szatén nikkel (szál csiszolt), fekete, inox és műanyag peremes változatot is. Két nagy csoportra bonthatjuk a falra szerelhető LED lámpákat: beltéri (IP20) védettségű és kültéri vagy vizes helyiségben használható (IP44-54) védettségű. Ezen belül integrált LED-del szerelt ami beépített fényforrású, tehát nem cserélhető a későbbiekben sem. Illetve többnyire 1 vagy 2 db E27 foglalattal rendelkező lámpatesteket forgalmazunk amikben cserélhető a fényforrás. Előnye, hogy az "izzó" később kivehető és cserélhető más teljesítményűre vagy színhőmérsékletűre.

A hagyományos fénycsöves vagy izzós világítás modern kiváltója a mennyezetre szerelhető LED panel. Formáját tekintve kör, négyzet esetleg kocka alakú is kapható, amelyek egyaránt alkalmasak dekorációs világításra vagy fővilágításra is. Minden eladó LED panel minimum 2 év jótállással kerül átadásra, de már nem ritka a 3 és 5 éves garancia sem. És hogy milyen sokrétű a felhasználás módja, használható a többség oldalfali LED panel módjára is.

Rendezés:

Kínálatunkban több gyártó kiváló, felületre szerelhető LED paneljét is megtalálják, akár oldalfalra vagy mennyezetre szeretnék elhelyezni. Az Optonika led által gyártott panelek, IP20-as védelemmel rendelkeznek, ezért inkább beltéri használatra tudjuk ajánlani. Kör, illetve négyzetes kialakítású paneljeit, többféle színhőmérséklettel. A V-TAC gyártó kínálatából a 15W-os kör, illetve négyzetes kialakítású paneljeit tartjuk, IP44-es védelemmel, 1250 lumen fényteljesítménnyel, melyet már vizes, párás helységekbe is nyugodtan elhelyezhet.  A Kanlux és Emos gyártó paneljei között magasabb vízvédelemmel rendelkező panelek találhatóak, IP44-től IP54-esig.

Egyre gyakoribb kérés volt a tervezők részéről, hogy ne több lámpatesttel legyen megoldva a világítás hanem 1 nagyobb design világító egység feleljen a feladatért. Ekkor jelentek meg a nagy dekor (akár 50-60 cm átmérőjű) vagy még nagyobb lámpatestek. Az csak hab a tortán, hogy egy részük már dimmelhető vagyis szabályozható a fényárama. 10-100% között állítható a "fényereje". És még itt sem volt megállás. Létezik CCT vagyis színhőmérséklet állítható, ami meleg-semleges és hideg között távirányítóval állítható. Létezik hangszóróval szerelt és még színváltós (RGB) változat is. Rögzítése mindegyiknek a mennyezetre történik legyen az akár beton vagy gipszkarton felület. A rögzítést szolgáló csavarok a csomag részét képezik. A sugárzási szögük szinte egységesen 100 és 120° között áll meg. Vannak azonban keret nélküli változatok amelyeknél a világító műanyag diffúzor oldalra is elér és ott is fényt bocsájt ki. Illetve van olyan is amelyiknél az oldalsó keret tartalmaz egy dekor csíkot (lényegében a fém keret meg van szakítva) és ott is látjuk a fényt. Egyes gyártók pl. az Avide fantázianévvel látja el a termékeit. Ezek utalhatnak a kialakításra, formára, bura színére. Pl. Jelly medúza stb.