A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Ipari led

Ebben a kategóriában utcai és ipari Ledes lámpatesteket, csarnokvilágítókat, illetve hozzá való kiegészítőket talál. Ezekkel főként nagy magasságból, hatékonyan világíthatunk meg utakat, tereket, parkolókat, üzemi területet, szerelő és raktárcsarnokokat homogén fénnyel. Találhatóak itt fix fényáramú és fényerőszabályozható, nagy fényáramú és 5 év garanciás termékeket is.

Az ipari LED-ek csoportjába tartoznak a csarnokvilágítások, ipari reflektorok, utcai és közvilágítási, és sínrendszeres termékek. A LED-es sínszerkezetek előnyei: esztétikus, praktikus és modern, mellyel egyedivé teheted világításodat. Saját igényeinknek megfelelően alkalmazható. Igénybe vehető az a megoldás is, hogy egy sínrendszerbe különböző teljesítményű és színhőmérsékletű lámpatesteket használunk. Esetleg ha egyik meghibásodik, nem kell lecserélni az egész garnitúrát, csak a meghibásodott lámpatestet.  Akár az otthonunkról beszélünk vagy irodánkról ill. üzletünkről. Helyiségenként vezérelhető rendszert is kialakíthatunk.

Nagy segítségünkre lehet itt is a modern LED-es technológia, az ipari létesítmények világítás korszerűsítésére. Magas minőségű, környezetbarát, kisebb méretűek, a tömegük alacsonyabb, ezáltal könnyebb a beszerelésük is és időtállóbb. Az üzemeltetése egyértelműen megtakarítást jelent, akár 60-80%-os energiamegtakarítás. Nem elhanyagolhatóak a kényelmi és komfort tényezők sem ill. a karbantartási költségek is csökkennek. A régi halogén reflektorok kezelhetetlenül forróvá váltak, amellett, hogy sokkal sérülékenyebb anyagokból készültek. Az új termékek már képesek  50W-ból 8000 lument előállítani.  A kínálatban találhatunk távirányítható utcai reflektorokat, napelemes és RGB verziókat is. Rengeteg lámpa típus áll rendelkezésünkre, amelyeket szükség esetén könnyen cserélhetünk és bővíthetünk.

Széles körű lehetőséget nyújt mind világításban, mind a látványtechnikában.

Csarnokvilágítók alkalmasak üzemek, gyárak, áruházak, raktárak, nagy belmagasságú helyek általános megvilágítására. Némelyik modell fényerő szabályzóval is rendelkezik, így a napszaknak megfelelő fényerőt biztosíthatunk. Vannak időzíthető típusok is, mellyel beállíthatjuk pl.: raktárépületekben csak a nyitvatartási időben égnek a lámpák. Emellett mozgásérzékelővel is kombinálható. Wattonként, akár 100-180 lumen leadásra is képes.

Utcai és közvilágítás LED-ek alkalmasak a külső terek megvilágítására. Az energiatakarékosság mellett a kibocsátott fényt a megvilágítani kívánt terület felé irányítja, a fény kiváló és egyenletes, (pl.: múzeumi világítás) így a fényszennyezés is csökkenthető. A LED-es kültéri lámpatestek vízállóak (IP65), sok esetben ütésállóak, magas hatékonyságúak. Fontos szerepe van a munkahelyi biztonság optimalizálásában, mivel alapvető funkció a jó láthatóság a munkaterületen (balesetek elkerülése, hatékony munkavégzés). Lényeges kihangsúlyozni, hogy a ki-és be-kapcsolásra szinte érzéketlenek a  termékek, így ezzel is energiát  spórolhatunk. Nem okoz már gondot, ha rövid idő elteltével elhagyjuk a helyiséget, nyugodtan lekapcsolhatjuk a lámpát, majd visszatértünk után felkapcsoljuk.