A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Wide led profil

A "Wide" alumínium U profilok belső szélessége 23 mm, így a legtöbb beltéri és kültéri LED szalag belerakható dupla szélességben is, így bármelyik általunk forgalmazott LED szalaghoz ajánljuk. Ez az Önnek legmegfelelőbb alumínium LED csatorna ha óriási fényerőre van szükség, ezért két sorban szeretné belehelyezni a LED szalagot, illetve ha egy fehér színű és egy RGB (színváltós) LED szalagot szeretne elhelyezni egy profilban. A "Wide" profilba is helyezhető  takaró fedél. Becsúsztatható kivitelben jelenleg matt / víztiszta és opál fedél kapható hozzá. A 23 mm -es belső méretnek köszönhetően a legtöbb SMD 3528, 2835, 5050, 5630, 3014 LED-el szerelt LED szalaggal kompatibilis. Az eloxált felület pedig esztétikussá teszi a LED szalagok alkalmazását.
Ebben a kategóriában a Wide alumínium profilhoz tartozó kiegészítőket találja. 
Rendezés: