A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Mozgásérzékelővel ellátott Led reflektor

A led reflektor hűtéséről az alumínium ház gondoskodik, biztosítva a hosszú élettartamot. Led reflektor alkalmazása esetén nem kell félni a bogarak, rovarok esetleges rátapadásától, tehát nincs fényerő csökkenés. Minden led reflektor alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt. Led reflektor használatánál nincs mód dimmelésre(fényerőszabályzás). A honlapon található minden led reflektor 120 fok szórásszögű, a dőlésszöget egy állítható fém tartószerkezettel tudjuk beállítani, mely minden led reflektor tartozéka. A mozgásérzékelős kivitelnél három változó szerint állíthatjuk be a lámpát saját igényeink szerint. Állítható az érzékelési érzékenység, a működés időtartama, valamint az, hogy milyen fényviszonyok között kapcsoljon a lámpánk.

Összehasonlítás képpen ITT találhatják meg a különböző körtékről, lámpákról elkészített lux méréseket.

Rendezés: