Garancia

Garanciális feltételek
HIVATALOS  MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla vagy nyugta dátuma.
    
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a Vállalkozás.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A hibás termék minden gyári kiegészítővel (pl: led panel + driver, led szalag vezérlő + távirányító) 
-    Az eredeti számla vagy számla másolat (Elveszett számla pótlása 500 Ft+ÁFA)


Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

Amennyiben a fent említett tételek hiánytalanul megvannak és személyesen kívánja érvényesíteni jótállási igényét abban az esetben a Vállalkozásunk egy átvételi elismervény vesz fel és ad át a Fogyasztónak, amely az alábbi adatokat tartalmazza:

Átvevő neve, termék neve és cikkszáma, Fogyasztó neve elérhetősége és átvétel dátuma. Ezzel az elismervénnyel a vállalkozás elismeri, hogy átvette a hibás terméket és elindítja a jótállási folyamatot. 
Ezt az átvételi elismervényt a Fogyasztó Köteles megőrizni és visszajuttatni a Vállalkozásnak a jótállási folyamat lezárásakor. Átvételi elismervény hiányában a Vállalkozás nem tudja kiadni az átvételi elismervényen szereplő tételeket. 


A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, nem szakember szerelte be stb.) esetén nem él a garancia.

Az észlelt meghibásodást jelezze felénk elektronikus úton emailben vagy telefonon keresztül. 

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Vállalkozásunk is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét. Minden esetben szakember szerelje be a megvásárolt termékeket. 

A termék meghibásodása esetén a hibás terméket, számla vagy számlamásolattal kell visszajuttatni Üzletünkbe (1101 Budapest Üllői út 12/B).Kérjük mellékeljenek egy rövid leírás a tapasztalt hibáról.
    
Portósan küldött csomagokat nem vesz át Vállalkozásunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak/fogyasztónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a fogyasztó állja.

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.