A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Süllyeszthető prémium LED panel

Válasszon prémium beépíthető LED panel termékeink közül, 6W-tól 18W-ig, mind 3 színhőmérséklettel, 2év garanciával.

Ezek a panelek nem vibrálnak!

Az itt található V-tac mennyezeti LED panel mindegyike használható gipszkartonba süllyesztett módon, méghozzá úgy hogy a megfelelő furatot kivágjuk és a gyárilag szerelt rugókat visszahajtva felhelyezzük. A rugók a karton felett ráfekszenek a felső felületre és a panel sugárzó részének peremét odaszorítják az alsó festett felülethez. A kör alakú LED panel elhelyezése esztétikailag egyszerűbb, nem vesszük észre ha nem egyenletesen hagytuk el a méretet a faltól. Az álmennyezetbe süllyeszthető led panel négyzet alakú változatánál azonban fokozottan ügyeljünk a pontos mérésre mert ott jobban látszik ha nem egyenletes távolságot hagytunk el a faltól és/vagy a lámpatesttől.

Az itt található lámpatestek közül azok a süllyesztett panelek dimmelhetők amelyeket a megfelelő tekerőgombos piktogrammal láttunk el, illetve a "dimmelhető" szó szerepel a címében illetve a leírásában. Ezek a típusok már a megfelelő szabályozható tápegységgel vannak ellátva.

Rendezés:
A V-TAC által kifejlesztett Prémium LED panel család megérkezett kínálatunkba, magas minőség és megbízhatóság jellemzi a terméket családot. Minősége mellet fontos tényező a kedvező, megfizethető ára a terméknek, ezért kijelenthető hogy jó választás otthonában, irodájába a régi hagyományos fényforrások kiváltására. Jelenlegi kínálatunkban beépíthető panelokat talál négyzetes és kör kialakítással, fehér kerettel, a csomag felszereléshez szükséges rögzítő füleket is tartalmazza. A panelok mind három színhőmérséklettel  jelen vannak kínálatunkban, meleg fehér (3000K), természetes fehér (4000K), hideg fehér (6400K). Három teljesítménnyel kaphatóak, 6W-os 420 lumen, 12W-os 1000 lumen, 18W-os 1500 lumen.