A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Beltéri fénycső armatúrák

Beltéri használatra, T8 típusú Ledes fénycsővel szerelt, armatúrák többféle méretben és színhőmérsékletben. Alkalmazása széleskörű és tökéletes megoldás lehet bankokban, irodákban, boltokban és üzlethelyiségekben a fővilágítás biztosítására.

Rendezés:
Rendkívül népszerűek a tükrös-rácsos armatúrák, mivel könnyen szerelhetőek, kezelhetőek. Iskolák, kórházak, irodák, hivatalok kedvelt világítása, de otthonunkban is használhatjuk, konyha, előszoba, nappali, tároló helyiség megvilágítására. Nálunk LED fénycsövekhez kifejlesztett modelleket talál, melyek már nem tartalmaznak előtétet, gyújtót és egyoldali betápláláshoz lettek vezetékezve, fénycsövekkel együtt. A LED technológia fejlődésével folyamatosan jelennek meg hozzá egyre erősebb, jobb hatékonyságú, tartósabb csövek. G13 foglalattal rendelkeznek, így a T8 fényforrások passzolnak bele.