A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Por és cseppálló fénycső armatúrák

Falon kívüli LED-es armatúrák, amelyek IP65-ös védettséggel rendelkeznek, így tökéletes megoldás bel és kültéren való használatra, műhelyek, üzemek és egyéb poros, párás helyiségek területének bevilágítására. Válassza ki az Önnek szimpatikus armatúra méretet és a színhőmérsékletet.

Rendezés:

Előtét és gyújtó nélküli, egyoldali betáplálásra kialakított por és cseppálló armatúráink LED fénycsövekkel együtt, készre szerelve, tesztelve állnak vásárlóink rendelkezésére. A fényforrás cserélhető, és kompatibilis a legtöbb egyoldali betáplálású T8 LED fénycsővel, így később akár más színhőmérséklet, más fényerő is kerülhet bele.
60, 120 és 150 cm hosszú, egy és kettő fénycsővel szerelt változat is kapható.

Integrált ledes armatúrák, "tri-proof" LED armatúrák nagyon könnyen installálhatóak. Jellemzően tömszelencével és sorkapcsos, vagy rugós bekötési ponttal rendelkezni. Falra és mennyezetre, is könnyek rögzíthetőek. A mellékelt fém kapcsokat fel kell csavarozni, felülettől függően szegecselni és a lámpatestet egyszerűen belepattintható. 
Némelyikhez kapható függesztő szett is, mellyel belógathatjuk a födémről vagy tetőszerkezetről.
A cserélhető fénycsöves armatúrákkal szemben itt jócskán nagyobb fényáram is található, akár 10.000 lumen.