A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Mean Well tápegységek

A Mean Well a legújabb generációs tápegységeivel az energiatakarékosság jegyében arra törekszik, hogy termékei hatékonyabbak, kisebb energiafelhasználásúak legyenek. Mindeközben feleljenek meg a legújabb nemzetközi előírásoknak. A Mean Well tápegységek a kialakításuk, a por és a nedvesség elleni magas szintű védelem miatt kiválóan alkalmasak kültéri és beltéri használatra egyaránt. A kiemelkedő minőségű tápegységek kimondottan 5V, 12V-os vagy 24 voltos LED rendszerekhez lettek fejlesztve, 3 év garancia szavatolja a tartósságukat.
Rendezés:

Mean Well gyártó kiváló minőségű, hosszú élettartamú, kapcsolóüzemű, feszültség generátoros tápegységei akár folyamatos üzem mellett is használhatóak. Kínálatunkban található 12V vagy 24V kimeneti feszültséggel. LPV, XLG és HLG szériák magas IP védelemmel vannak ellátva, szinte bárhol alkalmazhatóak, konyhában, fürdőben, kültéren. További jó tulajdonsága, hogy kialakításának köszönhetően teljesen csendes, LED szalagok dimmelésénél, RGB színkeverésnél is. LRS, RS szériák perforált fém burkolattal vannak ellátva (földelt), sorkapocs bekötésűek. Használatuk csak száraz beltéren ajánlott. ERPF egy hasonló, de kifejezetten kültéri, esőálló modellünk. Főként LED szalagok, fényforrások és más gyengeáramos rendszerek üzemeltetésére ajánljuk.

Ez a tajvani gyártó közel 40 esztendeje ott van a világ élvonalában, termékeit szinte minden országban forgalmazzák. Cégünk a különböző gyengeáramú rendszerek kivitelezéshez elengedhetetlen AC DC kapcsolóüzemű tápokat forgalmazza. Biztonságos, mert kiváló minőségű alapanyagokból készül. Nem kell aggódni, hogy felgyújtja a házat. Hosszú élettartamú, más no name tápokkal összevetve másfél- kétszer olyan nehéz -> van benne anyag.

3 év garanciát vállalunk az általunk értékesített készülékekre. Legtöbb terméket raktáron tartjuk, de mivel nem vagyunk tápegységáruház ezért ami nincs készleten azt rövid határidővel beszerezzük. Mivel a "trafó" a rendszer lelke ezért azt javasoljuk, hogy ne ezen spóroljunk a kivitelezésnél.