A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Napelemes reflektor

Napelemes LED reflektorok széles választékban, mozgásérzékelővel ellátva. Jó hőelvezető képességük miatt élettartalmuk meglehetősen hosszúra nyúlik, mindez nagy teljesítmény leadása mellett. Környezeti hatásokkal szemben IP44 és IP65 védelmet nyújt. Por és pára elleni védettségük ennek megfelelően kiváló, átlagon fölüli. Kültérre ideális. Műanyag vagy alumínium burkolattal vannak ellátva. Többségében természetes fehér (4000K) színhőmérsékletben kaphatók, de léteznek hideg fehér (5500-6500K) kivitelben is. Ha a fogyasztást vesszük alapul megtalálhatóak 1,5W, 2W, 4W, 5W, 10W, 15W, 20W és 40W teljesítőképességűek egyaránt. Fényáramukat tekintve eléggé szerteágazó produktivitást nyújtanak 200 és 4800 lumen közöttiek. Nagyobb számban vannak olyanok, melyek 8-10 óra között töltődnek fel teljes mértékig, megfelelő napsütés mellett és 6 óráig üzemképes, de van például olyan, amelyik 4 óra töltődés után 8 óráig működőképes.

Rendezés:

A külön napelem táblával ellátott LED reflektor egy vezetékkel van összekötve a cellával. Ez lehetővé teszi, hogy a napelem tábla egy jól megvilágított helyre kerüljön, míg a lámpatest a nekünk megfelelő helyre fog világítani. A napelemes LED reflektor súlya nehezebb mint a hagyományos reflektoré, lévén az energiatároló akkumulátorokat is a lámpatesten belül helyezik el. A legtöbb nagyobb teljesítményű reflektorban az akku cellák cserélhetők.

Napelemes reflektor kamerával

A kültéri napelemes reflektor kapható kamerával együtt is ami természetesen nem valódi, úgynevezett álkamera. Raktár vagy telephely őrzésére szokták használni, amennyiben a puszta látványa is riasztólag hat az illetéktelen betolakodókra. Kültéri napelemes mozgásérzékelős lámpa  a leggyakoribb választás amennyiben olcsón vezeték nélkül szeretnénk megoldani a helyi világítást.