A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Mi Light Grouped RGB led csoport (zóna) távirányító

5.850 Ft
5.450 Ft (4.291 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7%
Menny.:db
Cikkszám: U-4G-RGB
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Vled
Várható szállítás: 2024. június 25.

Leírás és Paraméterek

#FUT096

4 különböző led szalag csoport működtethető a távirányítóval. A vezérlőt külön kell megvásárolni. Minden egyes led "zónához" külön vezérlő és tápegység kell, de ezzel a távirányítóval egyesével vezérelhetővé válik. Rádiófrekvenciás működés 2.4GHz. Érintés vezérlés, tetszőleges szín beállítása a körgyűrűn. Ki-, bekapcsolás, fényerőszabályozás. Beállított program sebességének csökkentése illetve növelése, adott szín fényerejének csökkentése, növelése. Előre beállított programok stb.

Méretei 120×52×20mm
Elem 2db AAA

Youtube videók

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2019. 07. 12. -
Ezt a kapcsolót ajánlottam egy családtagom számára, mivel minden fontos RGB- s igénynek megfelel, illetőleg a a későbbiekben vásárolni lehet hozzá még pluszban is szalag verzérlőt .
2017. 07. 25. -
Laikusként mentem be az üzletbe az eladó srácok nagyon pontos felvilágosítást tudtak adni mit, hogy, miért! Nem bántam meg hogy náluk vettem meg, természetesen nagyon jól működik !
2016. 08. 02. -
Ez egy tökéletes találmány. 4 különböző helyiséget tudok vezérelni egy távirányítóval. Szuper!! Köszönöm a gyors kiszállítást. Délután megrendeltem, másnap reggel kilenckor hív a futár. Ilyen még sosem volt.
2016. 07. 14. -
Egy telefonos érdeklődés kapcsán hallottam először erről a termékről. Azóta megrendeltem és valóban 4 különböző helyiséget vagyok képes egyszerre irányítani a távirányítóval és a kiegészítő RGB zóna vezérlőkkel. Köszönöm, segítségüket és gyorsaságukat.