A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

V-tac

A V-tac márkanév a ledes gyártók közül kiemelkedik a folyamatos innovációjával és vásárló barát áraival.  A V-tac tehát elérhető áron kínálja a modern technológián alapuló folyamatosan a piac igényeihez igazodó termékeit. Mindemelett a V-tac nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos gyártásra (higany mentesség) és a ledes termékek energia megtakarító hatására (közel 85%-os energiamegtakarítás).

Miért érdemes a V-tac termékeit választani?

A v-tac termékeknek az egyik legkiválóbb az ár/érték aránya. A led technológia folyamatos fejlődése, a v-tac termékeiben is megjelenik, emellett energiatakarékosak és megfelelnek az európai szabványoknak is. V-tac partnerként azokat a termékeket is gyorsan be tudjuk szerezni, amelyek éppen nincsenek készleten.

Tekintse meg V-tac típusú ledes termékeinket:

Rendezés:

Kötődoboz sorkapoccsal (IP65, fekete)

Külső raktárról elérhető
1.170 Ft