A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Kanlux Rf. LED szalag vezérlő egység (CCT, színhőmérséklet változtatható LED szalaghoz, DC12V, DC24V, 10A)

5.360 Ft (4.220 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

CCT (Changeable Color Temperature) - Színhőmérséklet állítható

Egy CCT led szalag rendszerekhez rádiófrekvenciás vezérlő egység. 1db távirányítóval tetszőleges számú vezérlő használható. A távirányítót külön kell megvásárolni. Minden led szalaghoz tápegység és vezérlő szükséges. A vezérlő 12-24 volt egyenáramról működik. A bekötéshez sorkapocs vagy szabvány DC csatlakozás áll rendelkezésre. Maximum 10A-ig terhelhető, 12 voltnál 120W, 24 volt esetén 240W. Hatótávolság max. 30 méter. Méretei: 120×38×23mm. A távirányítót és az egyes vezérlőket össze kell programozni, ehhez a vezérlőhöz csatlakoztassuk a tápegységet, majd a feszültség ráadását követő 3 másodpercben nyomjuk meg 3-4-szer a távirányító kívánt zónájának a bekapcsoló gombját.

Használati útmutató
Termékkatalógus
Megfelelőségi nyilatkozat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!