Termékek Menü

Slim SMD LED reflektorok

Nem is olyan régen még mindenki a COB LED-del szerelt reflektorokat tartotta a legjobb teljesítményű, legmodernebb fényvetőnek. Hamar kiderült, hogy nem ez az az út, ami hosszú távon is járható. Több meghibásodással találkoztunk, a nagyobb teljesítményű LED chipek hűtése nem volt megfelelően megoldva, így sorban mentek tönkre a reflektorok, okozva garanciális problémákat a vevőnek és a kereskedőnek egyaránt. Sokan a mai napig ezeket veszik/részesítik előnyben, de mi már több, mint egy éve nem forgalmazunk COB LED-del szerelt fényvetőket, éppen a fentebb említett okoból kifolyólag. 

A komolyabb gyártók is belátták ezt, így gyorsan elterjedtek az SMD LED-del szerelt reflektorok, melyelkből mi a slim kivitelűeket forgalmazzuk, általában fekete házban (beszerezhető fehér házzal is). A sok, kis SMD LED-nek köszönhetően még nagyobb teljesítmény mellett is könnyedén meg lehet oldani a kielégítő hűtést, így valóban megbízható terméket kap a vásárló a pénzéért. A két legmodernebb chippel (2835, 5630) szerelik a gyártók a reflektorokat, így teljesítmény mellé megfelelő fényáram is párosul. 

A normál kivitelű reflektorok IP66 védelemmel vannak ellátva és teljes egészében alumínium házban lakik az elektronika és a LED-ek is. Ebből kifolyólag egy jól megmunkált, masszív terméket mondhatunk magunkénak, amire 2 év garanciát vállal a gyártó. A palettán megtalálható 10, 20, 30 és 50W-os teljesítmény is, és mindegyikből raktáron tartjuk mindhárom színhőmérséklet több példányát is. 

Ha nem szeretne a gagyi, garanciáztathatatlan reflektrorokkal bajlódni, tekintse meg választékunkat, melyben biztosan nem fog csalódni!